Nu löser vi energieffektiviseringsproblemen!

Eller – vi ska i alla fall försöka. I helgen går äntligen den tvärvetenskapliga tävlingen Energislaget av stapeln! Under ett dygn från lördag till söndag (21-22 feb) kommer högskolestudenter från olika akademiska discipliner tillsammans ta fram...

Eller – vi ska i alla fall försöka.

I helgen går äntligen den tvärvetenskapliga tävlingen Energislaget av stapeln! Under ett dygn från lördag till söndag (21-22 feb) kommer högskolestudenter från olika akademiska discipliner tillsammans ta fram konkreta lösningar på aktuella energieffektiviseringsproblem inom offentlig sektor.

Alla anmälda är tilldelade en grupp om totalt fem studenter från olika program för att få in fler perspektiv på frågeställningarna. Tävlingen sker helt digitalt – vilket är en spännande utmaning i sig. Frågeställningarna de ska jobba med är:

Efter ett dygn kommer studenterna att presentera sina lösningar för en jury, som i sin tur utser två vinnare – en grupp för varje utmaning. Priset som delas ut till de två grupperna är en arvoderad halvdag för att presentera sin lösning för EnOff:s nystartade och unika Think Tank som består av beslutsfattare på hög nivå från branschorganisationer, myndigheter och regioner.

Mer information om tävlingen hittar du här!

Tävlingen är en del av det EU-finansierade projekt, EnOff, som drivs av EEF.
EEF

18 feb 2021

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.