IEA Market Reports

Varje år publicerar IEA (International Energy Agency) rapporter som förutspår marknadsutvecklingen och utvecklingen för de kommande fem åren kring de globala energimarknaderna för olja, kol, gas och förnybara energikällor. Dessutom publiceras en marknadsrapport om energieffektivisering.

IEAs nya marknadsrapport finns nu för dig som är intresserad av att veta allt om utvecklingen av energieffektivisering i världen. Den tar upp olika styrmedel och verkan av dessa, vad som satsas på i olika länder, energiprisutvecklingen, teknologier på frammarsch m.m. Och viktigast av allt visar den att  energieffektvisering är den enda energiresurs som vi har i överflöd! Och att energieffektivisering är den största faktorn bakom att klimatgasutsläppen nu börjar plana ut.

Spännande o lärorik läsning!

Energy Efficiency Market Report 2018

Tidigare års rapporter om energieffektiviseringsmarknaden

Energy Efficiency Market Report 2017

Energy Efficiency Market Report 2016

Tidigare års rapporter om marknaden för förnybara energikällor

Renewable Energy Market Report 2015

Renewable Energy Market Report 2014

Renewable Energy Market Report 2013

 

 

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.