IEA: Energy Efficiency 2020

Energy Efficiency 2020 är den senaste utgåvan av IEAs årliga uppdatering om global utveckling av energieffektivitet. Genom analys av energidata, policies och teknologitrender ger den en övergripande bild av trender för energieffektivitet världen över.

Energieffektivitet spelar en viktig roll för att påskynda övergångar av ren energi och uppnå globala klimat- och hållbarhetsmål. Årets rapport fokuserar på effekterna av Covid-19-pandemin på energieffektivitet och globala energimarknader i år, samt analys av 2019 års trender. Genom att analysera inkluderingen och effekterna av energieffektivitet i stimulanspaket lyfter rapporten också fram rollen som effektivitet har i att stödja hållbara återhämtningsinsatser runt om i världen genom att skapa arbetstillfällen och stimulera utgifterna samtidigt som utsläppen av växthusgaser minskar.

Läs mer här!

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.