Hur ansöker man om stödet för energieffektivisering i flerbostadshus?

Att ansöka om stöd är inte alltid lätt. Boverket har tagit fram en vägledning till stödet för energieffektivisering i flerbostadshus. Detta för att underlätta för den sökande att redovisa.

Att ansöka om stöd är inte alltid lätt. Boverket har tagit fram en vägledning till stödet för energieffektivisering i flerbostadshus.

Vägledningen utgår från ansökningsformuläret till stödet för energieffektivisering i flerbostadshus. Detta för att underlätta för den sökande att redovisa beräknad energibesparing och stödberättigande kostnader.

Vägledningen ger exempel på energieffektiviseringsåtgärder och fokuserar på hur kostnaderna för energieffektivisering kan urskiljas från kostnader som inte har ett direkt samband med energieffektivisering.

Mer information om stödet finns på Boverkets webbplats: Stöd till energieffektivisering i flerbostadshus – Boverket.

EEF

08 okt 2021

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.