Förvalta er energianvändning, det sparar både pengar och klimat

Genom att anlita tekniska förvaltare som är auktoriserade inom energieffektivisering kan man säkerställa att man får rätt kompetens på rätt plats. Senast ut att auktorisera sig är Rejlers Energiprojekt.

Det finns ett stort behov i branschen av att se till att energifrågorna finns med även i förvaltningsledet. Först då kan industrier och fastigheter få till den energieffektivisering som så väl behövs för att vi ska klara klimatmålen. Genom att anlita tekniska förvaltare som är auktoriserade inom energieffektivisering kan man säkerställa att man får rätt kompetens på rätt plats.

“Om jag upphandlar tjänsten Teknisk förvaltning då ser väl företaget till att huset funkar energimässigt också?” Tyvärr är det så idag att många tror att energidelen ingår, men det gör den oftast inte. EEF vill ändra på det och har därför en auktorisation för tjänsten ‘Teknisk förvaltning – energi’.

Senast ut att auktorisera sig är Rejlers Energiprojekt!

”Vi har länge jobbat med energioptimeringsprojekt som erhållit stora årliga besparingar för våra kunder till en hög avkastning, utan några investeringar i de tekniska systemen. Därför såg vi denna auktorisation som en kvalitetsstämpel att vi besitter, och är trovärdiga inom, denna kompetens, samt som ett sätt att säkerställa att de som söker dessa tjänster kan hitta till oss som kan leverera till hög kvalitet.” säger Mattias Almgren, projektledare och energiingenjör på Rejlers Energiprojekt.

EEF’s auktorisation är framtagen för att just säkerställa att energitjänster och energieffektiva produkter levereras till kunderna på ett tydligt sätt, med hög kvalitet och med kundens bästa för ögonen; auktorisationen skapar trygghet för båda parter, vilket är viktigt i branschen.

Genom att anlita tekniska förvaltare som är auktoriserade inom energieffektivisering kan man säkerställa att man får rätt kompetens på rätt plats – och känna en trygghet som kund.

”En auktorisation likt denna är väsentlig för att öka tryggheten för främst beställare men även leverantör, och förbättrar dialogen oss emellan då det finns framtagna processer och metoder att utgå ifrån. Auktorisationen kvalitetssäkrar resultaten samt förenklar processen att handla upp tjänsterna. Ur kundens perspektiv är det en stor trygghet att leverantören håller en hög kvalitet och att aktörer som inte uppfyller kraven kan exkluderas.” menar Mattias.

Påbörja er resa mot en energieffektivare vardag med hjälp av Rejlers direkt! Hör av er till mattias.almgren@rejlers.se. Ni hittar även fler EEF-auktoriserade företag här.

Vill ni veta mer om hur EEFs auktorisation går till? Vill ditt företag auktorisera sig? Tveka inte att skicka in en förfrågan redan idag.

EEF

24 aug 2022

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.