Mälarenergi – Energitjänster

Energitjänster för din anläggning eller fastighet i Mälardalen.
Vi erbjuder specialanpassade lösningar för din anläggning eller fastighet. Läs mer om våra olika avtalsformer på vår hemsida eller kontakta oss, så kan vi berätta mer utifrån just era specifika behov.

Bekvämt med Komfortavtal
Med ett Komfortavtal hos Mälarenergi kan du vara säker på att din anläggning sköts om ordentligt. Dessutom optimerar du energibesparingen vilket både sänker dina kostnader och frigör kapital.

Energi- & Miljögaranti
Målsättningen med avtalet är att vi tillsammans åstadkommer en garanterad energiförbrukning och minskad miljöpåverkan till en sänkt kostnad. Det är när åtgärderna samlas som helheten kring energieffektivisering visar sig. Tillsammans sätter vi upp ramarna för din energi- och miljöeffektivisering så du som kund är alltid med och beslutar vilka åtgärder som ska göras. Givetvis styrs leveransen efter dina specifika behov.

Energieffektivisera med komforttjänster från Mälarenergi

På Mälarenergi är vi 600 medarbetare som finns nära kunderna i Mälardalen. Till dem levererar vi el, värme, vatten, kyla och snabba kommunikationslösningar. Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.

Mälarenergi är ett av de företag som skrivit under den europeiska uppförandekoden för energitjänsten Avtal om energiprestanda, som ska öka transparensen på marknaden och leda till fler energibesparingsåtgärder.

Vi vänder oss till

Bostadsrättsförening
Butikshyresgäst
Flerbostadshusägare
Industriföretag
Kontorshyresgäst
Lokalfastighetsägare
malarenergi.se open_in_new

Kontaktpersoner

Vi är verksamma i:

Västmanlands län Uppsala län Stockholms län Södermanlands län Örebro län