L&T FM

L&T FM – Energigruppen

Vi driver aktivt energioptimeringsarbete kring såväl bostadsrättsföreningar med ’Målstyrd Energiförvaltning’ som löpande energi-/optimeringsarbete inom övriga offentliga, kommersiella och sjukhusfastigheter. Arbetet kombineras med traditionell fastighetsförvaltning. Vi har idag teknisk förvaltning av över 11 miljoner m2 i vilket aktivt energiarbete pågår .

Lassila & Tikanoja erbjuder via L&T FM AB, teknisk fastighetsdrift i hela Sverige. Vi är cirka 1200 personer där verksamheternas totala omsättning i Sverige uppgår till ca 125 miljoner euro. Med vår långa erfarenhet och kontinuerliga verksamhetsutveckling levererar vi kvalificerade tjänster inom teknisk förvaltning och kan nu erbjuda ett komplett utbud av tjänster inom FM.

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som arbetar för att förändra konsumtionssamhället till ett effektivt återvinningssamhälle!

www.l-t.se

Kontaktpersoner

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.