LMS-Nordic AB

LMS-Nordic utvecklar lönsamhetsorienterade utbildningar inom tryckluft. I huvudsak genom on-line utbildningar på olika nivåer. Från startkurser som ger all personal som kommer i kontakt med tryckluft en god inblick i hur tryckluft produceras, varför tryckluft är dyrt, viktiga säkerhetsaspekter och tryckluftens klimatpåverkan. Kurserna skapar omedelbara resultat i form av lägre tryckluftförbrukning och lägre tryck. LMS-Nordic garanterar resultat och en ROI inom 30 dagar.
Det finns även en kurs för Riskanalys & Säkerhet och en kurs för Tryckluftsansvariga. Den kursen är avsedd för personer som har ansvaret för tryckluftsproduktionen. Vi rådgör även i frågor om mätning & övervakning, visualisering av tryckluftsdata, styrsystem, läckagesökning, ultra-ljuds utrustning, flödesmätare och i frågor kring tryckluftsmanagement och kompressorköp.

www.tryckluftsutbildning.se

Kontaktpersoner

Vi vänder oss till

Vi är verksamma i alla län.

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.