Jemko

Jemko AB är en styr & regler-leverantör som i första hand använder sig av standardprodukter inom fastighetsautomation.

Vi är en distributör och återförsäljare samt partner som hjälper systemintegratörer, Grossister, installatörer, fastighetsägare och rederier för kryssningsbåtar samt lastfartyg att styra och reglera sitt komfortklimat i sin anläggning eller i sina passagerarhytter på ett enkelt och energisnålt sätt för att uppnå rätt komfort och temperatur/fukt.

Därmed hjälper vi till att sänka energiförbrukningen och i slutänden spar vi pengar och tar större ansvar för vår närmiljö men även den globala miljön.

Vi har ett brett sortiment av många olika produkter och varumärken som är anpassade efter kundernas behov i sina anläggningar.

Vi har ett mycket stort kunnande och lång erfarenhet på fastighetsautomation och speciellt den marina sektorn där vi är specialiserade på driftövervakning, pneumatik och temperaturstyrning.

Läs om oss på vår hemsida!

jemko.se
Vi är verksamma i:

Stockholms län, Skåne län

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.