Gunnar Karlsen Sverige AB

GK-gruppen, inom vilken Gunnar Karlsen Sverige AB ingår, är en totalteknisk entreprenör- och servicepartner. Vi levererar tekniska installationer i alla typer av byggnader. Vi arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som det bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. GK-gruppens lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet och används i bostadshus, komersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser.

Tjänster/produkter

GK Gruppen har över 50 års erfarenhet inom byggbranschen och är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi, kyla och rådgivning. Vi erbjuder tekniska installationer inom: •Ventilation •Rör •Byggnadsautomation •Kyla •Energi samt Rådgivning gk.se

Kontaktpersoner

Vi är verksamma i:

Skåne län, Stockholms län, Norrbottens län

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.