EG EnerKey

EG EnerKey jobbar med digitala energi- och hållbarhetstjänster. Genom smart teknologi hjälper vi företag med systematiskt hållbarhetsarbete och energieffektivisering. EG EnerKey samverkar med energibolagen och återanvänder deras befintliga mätinfrastruktur vilket är både kostnadseffektivt och hållbart för miljön. Via EG EnerKeys skalbara white-label plattform kan energibolagen snabbt och enkelt erbjuda marknadsledande digitala hållbarhetstjänster för sina företagskunder som företag, kommuner, fastighetsägare, industrier och bostadsbolag.

EG EnerKey ser en tydlig trend att företagen förväntar sig att energibolagen agerar hållbarhetspartner. Enbart förnyelsebar energi räcker inte, det krävs även andra hållbarhetsinitiativ för att uppnå de lokala och nationella hållbarhetsmålen enligt FN: s Agenda 2030.

Några highlights:
EG EnerKey är utvecklat för systematiskt hållbarhetsarbete och certifierat enligt ISO 50001- och ISO14001 och kan användas för klimatarbete enligt Borgmästareavtalet, https://www.borgmastaravtalet.eu/sv/

EG EnerKeys tjänster stödjer företagens hållbarhetsresa från uppvaknande och hela vägen till klimatneutralitet.

EG EnerKey är en programvara fylld med smart teknologi som bl.a tar hjälp av AI för att hitta och vägleda kunden till en effektivare energianvändning.

EG EnerKey är utvalda av Microsoft som partner inom hållbarhet som bidrar till FNs globala mål för hållbar utveckling. EnerKey är en del av Microsofts hållbarhetsprogram #BuildFor2030.

www.enerkey.com

Kontaktpersoner

Vi är verksamma i alla län.

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.