Consat Sustainable Energy Systems AB

Consat Sustainable Energy Systems består av motiverade ingenjörer som effektiviserar vår gemensamma energianvändning. Störst nytta har vi kunnat göra på området energieffektivisering av befintliga byggnader samt energiintensiva industrier. Vi utvecklar också tekniska lösningar och produkter när vi ser att det saknas eller när dagens lösningar helt enkelt inte duger. Så växte t.ex. gråvattenvärmeväxlaren GEISER® fram. 2022 spolar vi fortfarande bort mängder med värmeenergi via avloppet på samma gång som vi studerar hårklyverier i gassammansättningar i treglasfönster.

Med vårt arbete strävar vi efter att göra maximal nytta inte bara för oss själva och våra kunder men också för världen i stort bl.a. genom att linjera med FN:s globala hållbarhetsmål. Consat Sustainable Energy Systems var nominerade till Stora ingenjörspriset i Hållbarhet 2022

www.consat.se

Kontaktpersoner

Vi är verksamma i alla län.

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.