BoEko Sverige AB

Varje fastighet och bostadsrättsförening är unik. Vår ambition är att frigöra den fulla potentialen i varje enskilt fall med fokus på förbättrad ekonomi och minskat klimatavtryck.

Under hela 2010-talet har vi i olika former arbetat med tjänster och projekt gentemot bostadsrättsföreningar och dess fastigheter. Vi upplever att föreningarna saknar en proaktiv samarbetspartner som kan identifiera besparingspotentialer och förverkliga olika typer av projekt som styrelsemedlemmarna själva inte hinner eller besitter kunskap för att genomföra. Där föddes idén till BoEko.

Vi inleder oftast med att inventera just er förenings specifika behov och möjligheter. Detta kan inkludera allt från potentiella lokalkonverteringar till besparingar och investeringar i ny grön teknik för att minska föreningens driftskostnader och uppfylla krav om energieffektivisering. Därefter kan vi hjälpa er med att upphandla och driva de projekt ni önskar i hamn samt söka relevanta investeringsstöd.

Med oss vid er sida har ni en samarbetspartner som står för trygghet, smidighet, personligt bemötande och hållbara lösningar under hela er förändringsresa.

www.boeko.se

Kontaktpersoner

Samuel Norman Lexell

0700967804
samuel@boeko.se
Vi är verksamma i:

Stockholms län, Uppsala län

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.