Fastighetsbranschens Energidag 2017

För 14:e året genomförs Energidagen både i Göteborg (26 sep) och Stockholm (28 sep)

Välkommen fastighetsbranschens energidag 2017 som i år presenterar det senaste inom energieffektivisering och vilka lösningar som faktiskt fungerar. 

Målet med årets konferensdag är att presentera konkret utveckling för dig som arbetar med att renovera, effektivisera och förbättra byggnaders energiprestanda. Du får ta del av den senaste tekniken och vilka metoder och lösningar som fungerar bäst. Vi redovisar praktiska, robusta och kostnadseffektiva lösningar från flera experter inom olika områden. Du får lösningar och verktyg för att öka ditt driftnetto och reducera er klimatpåverkan. Konferensen sker i samarbete med Energieffektiviseringsföretagen (EEF) och Willy´s CleanTech AB.

Har du frågor! En expertgrupp kommer att svara på alla dina frågor om energieffektivisering som ställs under konferensen. Frågor och svar samlas i skriftlig dokumentation efter konferensen.

Program och inbjudan: Fastighetsbranschens Energidag Folder (pdf)

Läs mer på Seminar Designs hemsida.

EEF

15 aug 2017

Senaste inläggen

22 maj 2019

Mora kommun följer upp energikraven vid nybyggen med hjälp av ny metod

Som första i landet har Mora kommun valt att kravställa och följa upp energianvändningen på nyproduktioner enligt den nya DUR-metoden. Metoden har visat sig kunna reda ut tidigare problem med energiberäkningar...

Läs mer
16 maj 2019

Nu blir det enklare att digitalt ta fram klimatdeklarationer för byggprojekt

För ett år sedan lanserade IVL Svenska Miljöinstitutet ett gratis branschgemensamt verktyg för att beräkna byggnaders klimatpåverkan. Nu presenteras nästa steg i utvecklingen när klimatkalkylen med hjälp av digitalisering blir enklare och mer kvalitetssäker att använda.

Läs mer

Aktiviteter med EEF

2019-05-23

Frukostseminarium: "Garage - hit går ofta onödig energi." Fastighetsägarna Stockholm

2019-05-28

Frukostseminarium: "Energieffektivisering i underhållsplaneringen" Fastighetsägarna Norrköping

2019-06-04

Frukostträff för industriföretag i Borlänge

Läs mer