Fastighetsbranschens Energidag 2017

För 14:e året genomförs Energidagen både i Göteborg (26 sep) och Stockholm (28 sep)

Välkommen fastighetsbranschens energidag 2017 som i år presenterar det senaste inom energieffektivisering och vilka lösningar som faktiskt fungerar. 

Målet med årets konferensdag är att presentera konkret utveckling för dig som arbetar med att renovera, effektivisera och förbättra byggnaders energiprestanda. Du får ta del av den senaste tekniken och vilka metoder och lösningar som fungerar bäst. Vi redovisar praktiska, robusta och kostnadseffektiva lösningar från flera experter inom olika områden. Du får lösningar och verktyg för att öka ditt driftnetto och reducera er klimatpåverkan. Konferensen sker i samarbete med Energieffektiviseringsföretagen (EEF) och Willy´s CleanTech AB.

Har du frågor! En expertgrupp kommer att svara på alla dina frågor om energieffektivisering som ställs under konferensen. Frågor och svar samlas i skriftlig dokumentation efter konferensen.

Program och inbjudan: Fastighetsbranschens Energidag Folder (pdf)

Läs mer på Seminar Designs hemsida.

EEF

15 aug 2017

Senaste inläggen

07 Dec 2018

Egil Öfverholm bidrar till en mer hållbar värld – vinner ”Hederspriset för energieffektivisering”

I år delade EEF för första gången ut det nyinstiftade ”Hederspriset för energieffektivisering”; för lång och trogen tjänst inom hållbarhetsarbete och energieffektivisering. Priset kommer från och med nästa år att heta ”Egil Öfverholm-priset”...

Läs mer
05 Dec 2018

EEF utser projektet RealEstateCore till Årets framtidsföretag 2018

Äntligen kan olika system och fabrikat inom byggnadsautomation prata med varandra – detta med hjälp av det nya gemensamma, digitala språket som tagits fram i projektet RealEstateCore. Språket ska underlätta delning av data så att fastigheter kan optimera driften och på så sätt bli mer...

Läs mer

Aktiviteter med EEF

2019

Information kommer inom kort

Läs mer