Fastighetsbranschens Energidag 2017

För 14:e året genomförs Energidagen både i Göteborg (26 sep) och Stockholm (28 sep)

Välkommen fastighetsbranschens energidag 2017 som i år presenterar det senaste inom energieffektivisering och vilka lösningar som faktiskt fungerar. 

Målet med årets konferensdag är att presentera konkret utveckling för dig som arbetar med att renovera, effektivisera och förbättra byggnaders energiprestanda. Du får ta del av den senaste tekniken och vilka metoder och lösningar som fungerar bäst. Vi redovisar praktiska, robusta och kostnadseffektiva lösningar från flera experter inom olika områden. Du får lösningar och verktyg för att öka ditt driftnetto och reducera er klimatpåverkan. Konferensen sker i samarbete med Energieffektiviseringsföretagen (EEF) och Willy´s CleanTech AB.

Har du frågor! En expertgrupp kommer att svara på alla dina frågor om energieffektivisering som ställs under konferensen. Frågor och svar samlas i skriftlig dokumentation efter konferensen.

Program och inbjudan: Fastighetsbranschens Energidag Folder (pdf)

Läs mer på Seminar Designs hemsida.

EEF

15 aug 2017

Senaste inläggen

12 feb 2019

Energiprestanda är allt viktigare för byggnadernas värde

En ny rapport från det europeiska forskningsinstitutet JRC visar att energieffektivisering blir allt viktigare för hur byggnader värderas, och att det finns en tydlig koppling till lägre kreditrisk.

Läs mer
08 feb 2019

Ny studie belyser stora energibesparingspotentialer

Mer än hälften av EU: s slutliga energibehov skulle kunna sparas senast 2050 om marknadsbarriärer avlägsnas. Detta visas i en ny Fraunhofer ISI-studie som bedömer effekterna av nya samhällstrender.

Läs mer

Aktiviteter med EEF

2019-02-21

Löpande frukostseminarier med Fastighetsägarna Stockholm

2019-03-05

Löpande frukostseminarier med Fastighetsägarna Norrköping/Nyköping/Linköping

2019-03-14

Workshop inom affärsutveckling: Energitjänster

Läs mer