Energitinget bjöd på ny information gällande energieffektiviseringsstödet

I torsdags genomfördes årets digitala Energiting. Temat var Energieffektiv renovering och dagen leddes av Lotta Bångens VD, EEF. Dagen bjöd bland annat på ny information och spännande möjligheter med det nya energieffektiviseringsstödet.

I torsdags, 26 oktober, genomfördes årets digitala Energiting. Temat var Energieffektiv renovering och dagen leddes av Lotta Bångens, VD på Energieffektiviseringsföretagen, EEF. Dagen bjöd bland annat på ny information och spännande möjligheter med det nya energieffektiviseringsstödet.

Hela tinget sändes digitalt, från Eksilstuna, och finns att återse i sin helhet här i två veckors tid. I inspelningen får ni höra mer om Eskilstunas energiarbete, flertalet företagspitchar mot fastighetsbranchen, samt massor av samtal och reflektioner gällande energieffektiv renovering. Bl.a. får vi lyssna till hur vi tillsammans gör klimatomställningen möjlig enligt Ola Månsson, VD för Installatörsföretagen IN. Vi får även ta del av råd gällande att välja rätt energieffektiviseringsåtgärder från Energi- och klimatrådgivarna Susanne Lind och Tara Marf, Uppsala kommun.

¨EEF tycker att det är extra viktigt att lyfta den nya information kring och nya möjligheter med energieffektiviseringsstödet som började gälla 1 oktober, 2021. Mer om det berättar Åsa Wahlström, CIT Energy Management och koordinator för LÅGAN och Lars Edin, länsstyrelsen, detta hittar du ca 2 h och 10 min in i filmen.

EEF

22 okt 2021

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.