Energieffektivisering i The Green Deal

Den europeiska gröna given är en färdplan för en hållbar ekonomi i EU. Det är en ny tillväxtstrategi, en färdplan för styrmedel och nyckelåtgärder i Europa. EEF har sammanfattat innehållet avseende energieffektivisering. Hur detta kommer att påverka energieffektiviseringsbranschen...

Den europeiska gröna given är en färdplan för en hållbar ekonomi i EU. Det är en ny tillväxtstrategi, en färdplan för styrmedel och nyckelåtgärder i Europa. I färdplanen ingår t.ex. en strategi för industrin samt en revidering av energieffektiviseringsdirektivet. EEF har sammanfattat innehållet avseende energieffektivisering.

Hur detta kommer att påverka energieffektiviseringsbranschen i Sverige är i dagsläget oklart – det finns ingen information om specifika svenska färdplaner eller aktiviter.

Läs hela sammanfattningen gällande energieffektivisering här!

EEF

19 maj 2020

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.