EEF:s auktorisation som verktyg hos Bebo & Belok

Sedan en tid tillbaka finns auktorisationen som verktyg hos Bebo & Belok. Auktorisationen är framtagen för att säkerställa en tydlig, kundorienterad och kvalitativ tjänst eller produkt från leverantör.

EEF:s auktorisation är framtagen för att säkerställa att energitjänster och energieffektiva produkter levereras till kunderna på ett tydligt sätt, med hög kvalitet och med kundens bästa för ögonen. Nu finns auktorisationen som verktyg hos Bebo och Belok – ett steg i rätt riktning för att få fler företag att auktorisera sig!

Auktorisationen skapar trygghet för båda parter

Ett auktoriserat företag behöver följa en uppförandekod, en checklista för att säkerställa målbilden mellan kund och leverantör samt en redovisning av kompetens och beroendeställning hos det auktoriserade företaget.  

Auktorisationen är uppdelad efter produkt- och tjänsteområde, då energieffektivisering är ett brett ämne. Företag har möjlighet att bli auktoriserade inom EnergikartläggningTeknisk förvaltning – energi och Tryckluft.

Vill ert företag auktorisera sig? Läs då gärna mer om auktorisationen och vad det innebär i praktiken här.

Läs vad Belok skriver om auktorisationen här

Läs vad Bebo skriver om auktorisationen här

EEF

21 sep 2020

Senaste inläggen

02 okt 2020

Låt din verksamhet leva vidare med bättre digitala möten

Använda hörlurar, inte sitta i motljus och stänga av mikrofonen när man inte talar – det är några av de tips som EEF har för att ni ska stärka era rutiner kring Teamsmöten.

Läs mer
25 sep 2020

EEF: Minskad budget för energieffektivisering till Energimyndigheten oroar

Regeringens nya budget vittnar om en minskad budget till Energimyndigheten för energieffektivisering, något som både EEF och Energimyndigheten höjer ett varnande finger om. Utan medel riskerar arbetet att tappa fart.

Läs mer
23 sep 2020

Sveriges första Think tank om energieffektivisering

Den 22 september startades en think tank på ämnet energieffektivisering, med bland annat generaldirektörerna från Energimyndigheten och Upphandlingsmyndigheten samt representanter från näringslivet och offentlig sektor.

Läs mer

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.