EEF rekommenderar: webbutbildningen Gröna hyresavtal

Gröna hyresavtal är en webbutbildning för både fastighetsägare och hyresgäster. Passa på att lära er mer om hur ni kan minska energianvändningen i era lokaler – och er klimatpåverkan.

Webbutbildningen Gröna hyresavtal är en kurs där ni får lära er hur ni kan minska energianvändningen och miljöpåverkan i era lokaler, samtidigt som ni bidrar till ett mer hållbart klimat. En väldigt god idé, tycker EEF, som också passar utmärkt i tider när många jobbar mer digitalt.

Vad är gröna hyresavtal?

Ett grönt hyresavtal specificerar de åtgärder som behöver tas fram för ett mer medvetet hållbarhetsarbete i fastigheten. Tillsammans behöver hyresvärd och hyresgäst komma överens om vilka åtgärderna ska vara och vem som har vilket ansvar – något alla inblandade vinner på.

Gröna hyresavtal är en kurs framtagen av Energimyndigheten i samarbete med Fastighetsägarna, för alla som vill lära sig mer om gröna hyresavtal.

Läs mer och anmäl er här!

EEF

16 jun 2020

Senaste inläggen

23 sep 2020

Sveriges första Think tank om energieffektivisering

Den 22 september startades en think tank på ämnet energieffektivisering, med bland annat generaldirektörerna från Energimyndigheten och Upphandlingsmyndigheten samt representanter från näringslivet och offentlig sektor.

Läs mer
21 sep 2020

EEF:s auktorisation som verktyg hos Bebo & Belok

Sedan en tid tillbaka finns auktorisationen som verktyg hos Bebo & Belok. Auktorisationen är framtagen för att säkerställa en tydlig, kundorienterad och kvalitativ tjänst eller produkt från leverantör.

Läs mer
17 sep 2020

EEF: Regeringsförslaget om stöd till energieffektivisering måste bli mer konkret

EEF välkomnar regeringens förslag om bidrag till energieffektivisering i flerbostadshus, men hur ska pengarna fördelas? Lotta Bångens, vd på EEF, föreslår en utformning i stil med rut och rot.

Läs mer

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.