EEF rekommenderar: webbutbildningen Gröna hyresavtal

Gröna hyresavtal är en webbutbildning för både fastighetsägare och hyresgäster. Passa på att lära er mer om hur ni kan minska energianvändningen i era lokaler – och er klimatpåverkan.

Webbutbildningen Gröna hyresavtal är en kurs där ni får lära er hur ni kan minska energianvändningen och miljöpåverkan i era lokaler, samtidigt som ni bidrar till ett mer hållbart klimat. En väldigt god idé, tycker EEF, som också passar utmärkt i tider när många jobbar mer digitalt.

Vad är gröna hyresavtal?

Ett grönt hyresavtal specificerar de åtgärder som behöver tas fram för ett mer medvetet hållbarhetsarbete i fastigheten. Tillsammans behöver hyresvärd och hyresgäst komma överens om vilka åtgärderna ska vara och vem som har vilket ansvar – något alla inblandade vinner på.

Gröna hyresavtal är en kurs framtagen av Energimyndigheten i samarbete med Fastighetsägarna, för alla som vill lära sig mer om gröna hyresavtal.

Läs mer och anmäl er här!

EEF

16 jun 2020

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.