Det ska vara enkelt att renovera energieffektivt och hållbart!

Välkommen till workshop om guide som hjälp på vägen En guide/webbverktyg planeras för att göra kunskap om hållbara och energieffektiva renoveringar mer tillgänglig för bostadsrättsföreningar och mindre fastighetsägare. Målet är att den ska underlätta lönsamma energieffektiviseringar som dessutom är hållbara, beaktar kulturvärden och leder till god inomhusmiljö. Vid workshopen tar vi som utgångspunkt en guide...

Välkommen till workshop om guide som hjälp på vägen

En guide/webbverktyg planeras för att göra kunskap om hållbara och energieffektiva renoveringar mer tillgänglig för bostadsrättsföreningar och mindre fastighetsägare. Målet är att den ska underlätta lönsamma energieffektiviseringar som dessutom är hållbara, beaktar kulturvärden och leder till god inomhusmiljö.

Vid workshopen tar vi som utgångspunkt en guide som finns för villaägare och en motsvarande skiss till guide anpassad för flerbostadshus. Vi är mycket intresserade av att få dina synpunkter på hur guiden ska utformas för att den ska komma till störst nytta.

Tid: Den 5 december kl 18.00 till 19.30 (Sallad eller matig macka serveras mellan kl 17.30- 18.00)

Plats: Tekniska Nämndhuset, Flemminggatan 4, Stockholm (Sal: Gamla Biblioteket). Det finns möjlighet att följa mötet via webben. En länk kommer att mejlas ut.

Målgrupp: Bostadsrättsföreningar och mindre fastighetsägare.

Workshopen genomförs inom Energimyndighetens beställargrupp för flerbostadshus i samarbete med Stockholm Stads pilotprojekt för Målstyrd energiförvaltning och Energieffektiviseringsföretagen 

Kontakt: Margot Bratt, WSP [email protected] 070-561 44 92

EEF

23 Nov 2017

Senaste inläggen

17 jun 2019

Örebros industrier vill energieffektivisera - och samarbeta

Efter den första Energifrukosten i Bredaryd tidigare i år var responsen positiv - nu har träff två gått av stapeln, denna gång i Örebro län. Hur kan industriföretag få bättre siffror på energiräkningen? Vad är fördelarna med att göra en energikartläggning? Finns det verkligen något mer att göra för klimatet om man redan använder grön el och jobbar mot 100% fossilfritt?

Läs mer
07 jun 2019

EEF i Almedalen: Kan energieffektivisering bidra till att lösa effektbristen?

Energieffektivisering och flexibilitet (att omfördela användningen av el över tid) kan bidra till ett minskat behov av utbyggda kraftledningar och transformatorstationer - det är även en billigare lösning. Hur mycket kan det bidra med och har branschen förberett produkter och system för att vara flexibla?

Läs mer

Aktiviteter med EEF

2019-07-01

Seminarie i Almedalen: Effektbrist och nedsläckt land – kan energieffektivisering bidra till att lösa problemet?

2019-07-01

Seminarier i Almedalen: Styrmedel för energieffektivisering - hur vill våra politiker skapa mer verkstad?

2019-09-27

Industrifrukost i Eskilstuna

Läs mer