Det ska vara enkelt att renovera energieffektivt och hållbart!

Välkommen till workshop om guide som hjälp på vägen En guide/webbverktyg planeras för att göra kunskap om hållbara och energieffektiva renoveringar mer tillgänglig för bostadsrättsföreningar och mindre fastighetsägare. Målet är att den ska underlätta lönsamma energieffektiviseringar som dessutom är hållbara, beaktar kulturvärden och leder till god inomhusmiljö. Vid workshopen tar vi som utgångspunkt en guide...

Välkommen till workshop om guide som hjälp på vägen

En guide/webbverktyg planeras för att göra kunskap om hållbara och energieffektiva renoveringar mer tillgänglig för bostadsrättsföreningar och mindre fastighetsägare. Målet är att den ska underlätta lönsamma energieffektiviseringar som dessutom är hållbara, beaktar kulturvärden och leder till god inomhusmiljö.

Vid workshopen tar vi som utgångspunkt en guide som finns för villaägare och en motsvarande skiss till guide anpassad för flerbostadshus. Vi är mycket intresserade av att få dina synpunkter på hur guiden ska utformas för att den ska komma till störst nytta.

Tid: Den 5 december kl 18.00 till 19.30 (Sallad eller matig macka serveras mellan kl 17.30- 18.00)

Plats: Tekniska Nämndhuset, Flemminggatan 4, Stockholm (Sal: Gamla Biblioteket). Det finns möjlighet att följa mötet via webben. En länk kommer att mejlas ut.

Målgrupp: Bostadsrättsföreningar och mindre fastighetsägare.

Workshopen genomförs inom Energimyndighetens beställargrupp för flerbostadshus i samarbete med Stockholm Stads pilotprojekt för Målstyrd energiförvaltning och Energieffektiviseringsföretagen 

Kontakt: Margot Bratt, WSP [email protected] 070-561 44 92

EEF

23 Nov 2017

Senaste inläggen

12 feb 2019

Energiprestanda är allt viktigare för byggnadernas värde

En ny rapport från det europeiska forskningsinstitutet JRC visar att energieffektivisering blir allt viktigare för hur byggnader värderas, och att det finns en tydlig koppling till lägre kreditrisk.

Läs mer
08 feb 2019

Ny studie belyser stora energibesparingspotentialer

Mer än hälften av EU: s slutliga energibehov skulle kunna sparas senast 2050 om marknadsbarriärer avlägsnas. Detta visas i en ny Fraunhofer ISI-studie som bedömer effekterna av nya samhällstrender.

Läs mer

Aktiviteter med EEF

2019-02-21

Löpande frukostseminarier med Fastighetsägarna Stockholm

2019-03-05

Löpande frukostseminarier med Fastighetsägarna Norrköping/Nyköping/Linköping

2019-03-14

Workshop inom affärsutveckling: Energitjänster

Läs mer