Ansök om auktorisation

KOMPETENS

För att EEF ska bedöma om det finns tillräckligt kunnande inom det område som ert företag söker auktorisation för vill vi att ni nedan beskriver vilken kompetens er personal har.

Ex: certifieringar, kurser, utbildningsnivå, tidigare uppdrag.

KOM IHÅG: Uppgifterna behöver hållas aktuella och därför ska EEF:s kansli informeras om lämnade uppgifter förändras.

 

BEROENDESTÄLLNING

För att öka transparensen och ge beställaren möjlighet att granska förslag och råd utifrån det auktoriserade företagets egna intressen, behöver information om ägarförhållanden och eventuella samarbetspartners finnas tillgängligt hos EEF:s kansli. För beställaren är det också viktigt att veta vilka andra tjänster/produkter som det auktoriserade företaget eventuellt erbjuder.

Det är viktigt att ni beskriver er verksamhet utifrån dessa aspekter genom att utförligt fylla i fälten nedan.

Ex: Företag X brukar hjälpa till med installation; Hos oss kan kunden förutom mätning också få hjälp att välja värmepump; Vi ingår i koncernen Y. KOM IHÅG: Uppgifterna behöver hållas aktuella och därför ska EEF:s kansli informeras om lämnade uppgifter förändras.

 

Du måste fylla i alla fält markerade med *
Tack! Vi behandlar er ansökan och återkommer till er så snart som möjligt. En kopia på dina svar skickades till din E-post.

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.