Årets framtidsföretag 2016 är Rexel!

EEF har utnämnt ett av sina innovativa medlemsföretag, Rexel Sverige AB, till Årets framtidsföretag 2016! Och föreningen EnergiRådgivarna har också tillkännagivit vilka som får utmärkelsen Årets energirådgivare 2016: Ragnar Uppström, energi- och klimatrådgivare i Mölndal och branschorganisationen Svensk Ventilation. Rexel Sverige AB utses till Årets framtidsföretag med följande motivering: ”En stor mängd lönsamma energieffektiviseringsåtgärder finns...

EEF har utnämnt ett av sina innovativa medlemsföretag, Rexel Sverige AB, till Årets framtidsföretag 2016! Och föreningen EnergiRådgivarna har också tillkännagivit vilka som får utmärkelsen Årets energirådgivare 2016: Ragnar Uppström, energi- och klimatrådgivare i Mölndal och branschorganisationen Svensk Ventilation.

Rexel Sverige AB utses till Årets framtidsföretag med följande motivering:

”En stor mängd lönsamma energieffektiviseringsåtgärder finns kvar att genomföra med hög avkastning, bättre inomhusmiljö, minskat beroende av energitillförsel och en reducerad klimatpåverkan. Energianvändarna har dock inte alltid möjlighet att investera ens i lönsamma åtgärder.
Rexel har tagit fasta på detta och utvecklat nya affärsmodeller i Rexel Finansservice. Fler lönsamma energieffektiviseringsåtgärder kan genomföras, till glädje för kunden, installatören och samhället, då bland annat fler lokala arbetstillfällen skapas.
Genom sitt innovativa exempel inom installationsbranschen tilldelas därför Rexel Sverige AB priset som Årets framtidsföretag 2016.”

På bilden nedan syns Björn Jonasson (t v) och Martin Cederström på Rexel, som mottog blommor, diplom och applåder på EEF:s julmingel 6 december 2016.

dsc_0119_rexel

 

 

 

 

 

EEF

06 Dec 2016

Senaste inläggen

26 aug 2019

Investeringsstöd till små och medelstora företag för effektivare energianvändning

Har du ett litet eller medelstort företag, t.ex. en bostadsrättsförening, som gjort en energikartläggning och vill ta nästa steg i energiarbetet? Då kan du söka stöd för att genomföra åtgärder som leder till effektivare energianvändning. Stödet går att söka fram till 15 oktober 2019.

Läs mer
17 jun 2019

Örebros industrier vill energieffektivisera - och samarbeta

Efter den första Energifrukosten i Bredaryd tidigare i år var responsen positiv - nu har träff två gått av stapeln, denna gång i Örebro län. Hur kan industriföretag få bättre siffror på energiräkningen? Vad är fördelarna med att göra en energikartläggning? Finns det verkligen något mer att göra för klimatet om man redan använder grön el och jobbar mot 100% fossilfritt?

Läs mer

Aktiviteter med EEF

2019-09-27

Industrifrukost i Eskilstuna

Läs mer