Almedalen: En mötesplats för energieffektivisering

Under Almedalsveckan möts en stor bredd av aktörer i Visby för att diskutera viktiga samhällsfrågor. För att hjälpa er att hitta arenorna där energieffektivisering diskuteras har vi gjort en sammanställning av de aktiviteter som har en tydlig koppling till effektfrågan och energieffektivisering.

En sammanställning av aktiviteter under Almedalsveckan kopplade till energieffektivisering

Under Almedalsveckan möts en stor bredd av aktörer inom offentlig, privat samt ideell sektor, politiska företrädare och media under en vecka i Visby för att diskutera viktiga samhällsfrågor. En mötesplats öppen för alla som vill vara med i det demokratiska samtalet. Energi och effekt med koppling till samhällsekonomi och klimat är några av de viktigaste samhällsfrågorna enligt EEF.

För att hjälpa er att hitta arenorna där energieffektivisering diskuteras har vi gjort en sammanställning av de aktiviteter under veckan som har en tydlig koppling till effektfrågan och energieffektivisering:

Ytterligare aktiviteter på ämnet som vi har missat? Hör av er till oss så lägger vi till dem i listan!

EEF

01 jun 2022

EEF ger dig senaste nytt gällande effekt och energieffektivisering – vill du också få vårt nyhetsbrev en gång i kvartalet?

Ja tack!
Vi behöver din e-post!
Tack för att du prenumererar! Vi behandlar endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev, du har möjlighet att närsomhelst återkalla ditt samtycke.