Workshop för leverantörer i Linköping

Vill ni som leverantörer utveckla era energitjänster och bättre tillfredsställa era kunders behov vad gäller klimatsmarta och energieffektiva lösningar? Då är ni välkomna till workshopen ”Affärsutvecka med kundanpassade energitjänster” som Energieffektiviseringsföretagen håller tillsammans med Cleantech Östergötland och Energikontoret Östergötland.

Vi vänder oss till företag som säljer belysning, ventilation, konsulttjänster eller andra åtgärder som minskar energianvändningen och vill bli bättre på att möta sina kunders behov. Under den här kostnadsfria workshopen får du testa konkreta verktyg för hur ditt företag kan förbättra era energitjänster.

Vi hoppas det blir en uppstart för ett regionalt  leverantörsnätverk där ni kan träffas några gånger per år för att diskutera gemensamma utmaningar – vi arrangörer kan på olika sätt hjälpa till att skapa arenor/mötesplatser för er och kunder.

När?  Torsdag 16 januari kl 08.15-13.00 – 17:00. Vi bjuder på frukost och lunch!
Var? Ebbe Park, Westmangatan 47, Linköping

Hela programmet för dagen samt anmälningslänk hittar du här!

Frågor eller funderingar? Kontakta gärna Kickan Grimstedt på Energikontoret Östergötland, kickan.grimstedt@regionostergotland.se