Webbinarium för EEFs medlemmar

Webbinarium för EEFs medlemmar

Detta är webbinarium nr 2 i den serie som EEF arrangerar för er medlemmar under våren (första mötet hölls 15/12). Syftet är dels mer utbyte mellan er medlemmar samt att lyfta för er aktuella och intressanta ämnen, ibland med inbjudna föreläsare.

Program tisdag 16/2:

– Presentation samt diskussion om kommande möten
Presentation av upplägget och diskussion/idéer från er medlemmar. Vad vill ni prata mer om? Vill ni att vi tar in externa föreläsare? Vad tycker ni om upplägget? Kom med önskemål så planerar vi kommande träffar utifrån det!

– EEF berättar om projektet Kvarteret Klimatspararna
Kvarteret Klimatspararna är ett projekt som EEF driver tillsammans med Sustainable Innovation. Syftet är att ta fram en tjänst där bostadsrättsföreningar och privata fastighetsbolag kan vara med på gemensamma upphandlingar och därmed få hjälp att ställa krav och hitta rätt leverantör/entreprenör. Gemensamma upphandlingar finns idag främst inom offentlig sektor och nu vill vi göra detta även för den privata sektorn. Seriösa leverantörer med tjänster och produkter som är kundanpassade kommer att ha stor nytta av Klimatspararna och den plattform som nu byggs upp! Mikael Gustafsson, som är EEFs projektledare, berättar om upplägget och vad som är på gång.

Alla medlemmar har fått en kalenderinbjudan med länk till Teams-mötet, hör av er om ni inte fått någon inbjudan så löser vi det!