Seminarium om energieffektivisering och inomhusklimat

Gävle 26 november, Jönköping 27 november och Helsingborg 28 november.

När man arbetar med energieffektiva byggnader är det viktigt att hålla koll på inomhusklimatet. Det är lätt att sänka luftflöden eller låta inomhustemperaturen glida mot lite kallare och varmare temperaturer för att minska energianvändningen. Hur påverkar detta inomhusklimatet och personerna i byggnaden? Vad händer om vi istället investerar i inomhusklimatet?

Kom och lyssna på Svensk Ventilations seminarium om hur hälsa, prestation och komfort kan kopplas till inomhusklimatet och hur det görs på ett ekonomiskt lönsamt sätt. Hur säkerställer vi inomhusklimatet med ventilation och varför är det viktigt med att filtrera uteluften innan den förs in i en byggnad, dessutom kommer vi att titta lite på trender i vad forskningen har på gång.

Välkommen att delta i ett av de kostnadsfria seminarierna och lär er mer under Svensk Ventilations ”RoadShow” genom Sverige.

Föreläsningen är kostnadsfri och vi bjuder på lättare lunch före start. Vi träffas 12.00 och avslutar 16.00. Våra första anhalter är Gävle 26 november, Jönköping 27 november och Helsingborg 28 november.

Anmälan görs här!