Energitjänstenätverket Storsthlm bjuder in till digital nätverksträff

Spännande start-ups med fokus på energieffektivisering i fastigheter

Syftet med nätverksträffen att du som företagare inom energitjänstesektorn eller fastighetsbranschen får ett smakprov på vad som är på gång kring energieffektivisering i fastigheter. Detta kan ge uppslag till framtida samarbeten och utveckling av din egen verksamhet.

Tema: Fyra start up-företag inom fastighetssektorn får möjlighet att pitcha sin företagsidé kring energieffektivisering

Tid: Onsdag 13 januari 2021 kl. 9.00 – 10.00. OBS! Efter själva mötet finns möjlighet att dröja kvar och fortsätta diskussionen, samt ställa frågor till medverkande företag.

Plats: Teams – Klicka här för att delta i mötet. Ingen anmälan behövs. Logga gärna in några minuter innan för att se att tekniken fungerar.

På programmet

  • Affärsutvecklare Andreas Stubelius på Energimyndigheten presenterar arbetet med att stödja företag med nya, innovativa idéer med fokus på energiområdet
  • Fyra start up-företag, som fått stöd från Energimyndigheten, pitchar sin företagsidé. Fokus ligger på energieffektivisering inom fastighetssektorn

Energitjänstenätverket Storsthlm organiseras av Energikontoret Storsthlm  och EEF (Energieffektiviseringsföretagen). Välkommen att delta är du som arbetar med energitjänster och vill utveckla dessa för att bättre tillfredsställa dina kunders behov vad gäller klimatsmarta och energieffektiva lösningar. Syftet med nätverket är främst att erbjuda tillfälle att träffas för att knyta kontakter och byta erfarenheter, men även att vara en plattform för att presentera nya rön och goda exempel.