Digital nätverksträff i Energitjänstenätverket Storsthlm

Energikontoret Storsthlm och EEF bjuder in

Vi känner att det är extra viktigt med en träff i dessa Corona-tider och bjuder därför in dig som leverantör till en digital nätverksträff i vårt Energitjänstenätverk Storsthlm. Både för att hålla kontakten med varandra, men också för att ge möjlighet för er att dela med er av tankar och tips. Det kanske finns nya sätt att utföra arbetet? Är det några nya målgrupper som dykt upp? Hur kan vi hjälpa våra kunder att spara energi när verksamheten stängt eller går på lågfart

Tid: Tisdag 28 april kl. 15.00 – 16.30

Plats: Teams – länk skickas ut till de anmälda.

På programmet: Hur är läget för din verksamhet idag och har du några tips på nya sätt att arbeta i de begränsningar som är under Corona-pandemin? Vi går laget runt.

Anmäl dig till Mia Simm, Energikontoret Storsthlm.

Energitjänstenätverket Storsthlm organiseras av Energikontoret Storsthlm och EEF. Välkommen att delta är du som arbetar med energitjänster och vill utveckla dessa för att bättre tillfredsställa dina kunders behov vad gäller klimatsmarta och energieffektiva lösningar. Syftet med nätverket är främst att erbjuda tillfälle att träffas för att knyta kontakter och byta erfarenheter, men även att vara en plattform för att presentera nya rön och goda exempel.